Toimitusehdot 


Verkkokauppa
Korukarpalo (y-tunnus 2640676-2) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.


Maksutavat
Toistaiseksi käytössämme on ennakkomaksu. Tuotteet tilataan normaalisti verkkokaupan kautta, saat tilausvahvistuksen ja laskun tilauksesi jälkeen.

Toimitustavat
Tuotteet voit noutaa Nurmijärveltä Korukarpalon "pajalta", tai toimitamme tilauksesi postitse. Toimitamme lähetykset Suomen Postin kautta ykkös- tai kakkosluokan kirjeenä. Suuremmat lähetykset lähetetään maksikirjeenä tai pakettina. Paketin saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Pidätämme oikeuden päättää itse pakkaustavasta sekä postitustavasta. 

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 2 euroa, kaikissa yli 20 euron tilauksissa Korukarpalo maksaa postikulut

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan mahdollisimman pian: valmiina olevien tuotteiden postitus tapahtuu 48h kuluessa siitä, kun maksu on saapunut Korukarpalon tilille.  Tilaustuotteiden toimituksesta sovitaan erikseen. 

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on sovitaan aina kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen toimituksesta on 14 päivää. Ota yhteyttä info@korukarpalo.com. Viallinen tuote vaihdetaan samanlaiseen tai vastavaan uuteen tuotteeseen. Palautettavan korun tulee olla käyttämätön ja mahdollinen etiketti kiinni. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön sekä pakkaus mukana.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Posti ei huolellisesta pakkaamisesta huolimatta aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Jos tuote on vahingoittunut, ota yhteys Korukarpaloon, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Force Majeure

Korukarpalo ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Yhteystiedot
Kaikissa asioissa tavoitat meidät parhaiten:

- info@korukarpalo.com

- Puh. 040-218 6670 (klo 17-20 tai viikonloppuisin)