Tilaustuotteet

Teen koruja ja huopatuotteita myös tilauksesta! Muutakin tekisin, jos vain aika sallisi (teen mm. erilaisia kipsikoristeita ja kortteja). Lähetä minulle toiveet tuotteista ja väreistä - korujen osalta tarvitaan ainakin pituustoive ja toiveet materiaaleista ja väreistä. Voit toimittaa tarkankin kuvauksen haluamastasi korusta, tai antaa vapaat kädet suunnitella.

Klikkaa tästä ja ota yhteyttä!

Tässä kuvia muutamista tähän mennessä tehdyistä töistä.

Fimo-massasta askarrellut kakkukorut lapselle, kakkupala sekä riipuksena vaaleanpunaisessa puuvillanyörissä, sekä korvakorut hopeakoukuilla. 

Oranssiin kesämekkoon yhteensopivaksi tehty kristallinen kaulakoru, oranssinvärinen lootuksenkukka -riipus sekä korvakorut.

Harmaasävyinen avainkoru, jossa lasihelmiä, makeanvedenhelmiä, hopeoituja metallihelmiä ja irroitettava avainkoru/riipusosa.

Musta avainkoru, jossa kristalleja, intialaisia käsin maalattuja helmiä, hopeoituja metallihelmiä, strassinen rengas ja -lukko.

Antiikkiseksi Vintaj Patina -maalilla käsitelty pronssikoru, jossa luonnonvalkoinen ruusu ja kermanvärisiä helmiäislasihelmiä sekä Swarovskin kristallibiconeita.

Kokonaan Swarovskeista tehdyt korut beigen värisinä, hopeiset korviskoukut ja hopeinen kaulaketju.

Korukello rannekkeella, jossa ihanasti kimaltelevia strassivälihelmiä ja hopeanvärisiä kristalleja.

Avainkoru hopeoidusta ketjusta, valkoisista lasihelmistä ja kristalleista.

Avainkorun pituus 100 cm.

Renkaassa teksti: "Fides, specs, caritas".

Valkoinen helmikaulanauha

Strassirondelleja ja kullanvärisiä helmihattuja.

Korun pituudeksi tuli 66 cm + riipusosa 3,5 cm.ti

Käytettävissä olleet materiaalit edelliseen koruun.